S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Locuitorii mun. Bălți vor fi informați despre avantajele modernizării sistemului intern de distribuție a căldurii în cadrul unei campanii de informare

Timp de trei luni, de marți până sâmbătă între orele 12.00 și 20.00 angajații CET-Nord vor informa locuitorii mun. Bălți, la cortul întreprinderii, despre avantajele procesului de modernizare a sistemului intern de distribuție a energiei termice și vor oferi asistență gestionarilor fondului locativ și grupurilor de inițiativă în vederea inițierii procesului de reconstrucție a sistemului de încălzire.

Primul pas spre inițierea procesului de modernizare este depunerea unei cereri colective, semnate de toți locatarii blocului, conectați la sistemul centralizat de încălzire. În cadrul campaniei de informare angajații CET-Nord vor ajuta gestionarii fondului locativ și membrii grupurilor de inițiativă să acumuleze aceste semnături.

Potrivit conducerii CET-Nord SA doar locuitorii care vor reuși să depună pachetul de acte necesare pentru inițierea procesului de modernizare până la începutul noului sezon de încălzire, vor fi incluși în lista beneficiarilor pentru faza a două a proiectului investițional  „Modernizare a sistemului de termoficare a mun. Bălți”, lucru care presupune că doar în aceste blocuri elaborarea proiectului tehnic, procurarea și montarea contoarelor și reconstrucția sistemului de distribuție în scările clădirii vor fi efectuate din contul furnizorului de căldură, în celelalte cazul aceste cheltuieli vor fi suportate de către consumatori.

Despre locul amplasării punctului de informare CET-Nord oamenii vor fi înștiințați din timp prin intermediul anunțurilor care vor fi plasate pe panourile de informare în scările blocurilor de locuit, unde va fi indicat locul, ziua și ora unde va fi amplasat punctul de informare și comunicare. Această informație va fi plasată și pe pagina oficială a întreprinderii www.cet-nord.md.

Dacă doriți ca echipa CET-Nord SA să ajungă și în curtea blocului dumneavoastră pentru a primi consultanță la acest subiect apelați la numărul de telefon: 023153 553.