CET-Nord SA
0231 91-000

Compensații în sezonul de încălzire 2023-2024

Stimați consumatori,

Dorim să Vă aducem la cunoștință că, în cadrul sezonului de încălzire 2023-2024, toate categoriile de consumatori, inclusiv cei debranșați, vor beneficia de compensații în factura la energia termică, în conformitate cu categoria de vulnerabilitate energetică atribuită.

S.A. „CET-Nord” - „Marca Recunoscută a Anului”

Al doilea an consecutiv, S.A. „CET-Nord” a fost desemnată, prin votul publicului, drept „Marca Recunoscută a Anului” în cadrul concursului național Notorium Trademark Awards 2023, ediția a 8-a, la categoria „Energetică”. Această performanță reconfirmă poziția de lider în domeniul energetic și este rezultatul eforturilor continue și angajamentului nostru pentru excelență.

ANUNȚ SISTARE TEMPORARĂ A ALIMENTĂRII CU ENERGIE TERMICĂ

S.A. „CET-Nord” aduce la cunoștință că, în legătură cu efectuarea lucrărilor de mentenanță de către S.A. „RED-Nord”, temporar nu vor funcționa Punctele Termice Individuale la adresele următoare:

PRACTICI EUROPENE ÎN DOMENIUL INTEGRĂRII SURSELOR DE ENERGIE REGENERABILĂ

S.A. „CET-Nord” reprezentată de directoarea politica organizației, Veronica Garbuz, a participat, în data de 17 noiembrie, la Forumul de Afaceri „Republica Moldova – Republica Austria”, un eveniment semnificativ pentru economia celor două țări implicate.