CET-Nord SA

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MОТИВАЦИЯ И МНОГО ПРОДЕЛАННОЙ РАБОТЫ: история успеха молодого сотрудника

Мечтал совершить кругосветное путешествие, но задержался на предприятии”CET-Nord”, в Бельцах

Ему 27 лет и у него много планов. Свободное время проводит занимаясь волонтерством и путешествиями. В выходные вы не застанете его дома, ему нравится узнавать новых людей и открывать неизведанные места. Но с понедельника по пятницу он занимается расчетами, проверяет, анализирует и ведет учет тепловой и электрической энергии, потребленной жителями муниципия Бэлць. Олег Ломов является инженером SA ”CET-Nord”, где, по его словам, он может утвердится и выдвигать идеи по улучшению как непосредственно для предприятия, так и для жителей города. Несмотря на то, что у него была работа в Кишиневе, он решил вернуться в Бельцы, в компанию, где сможет внедрить всё то, что изучил в Университете.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Guvernul susține procesul de modernizare a sistemului de termoficare din Bălți inițiat de CET-Nord SA

În cadrul vizitei de lucru întreprinse în mun. Bălți, Doamna Prim-ministru Natalia Gravriliță a avut o întrevedere cu conducerea Societății pe Acțiuni „CET-Nord”.

Lista subiectelor discutate a cuprins probleme prioritare precum criza gazelor, aprovizionarea consumatorilor cu energie termică și, cu precădere, evoluția procesului de modernizare a sistemului de termoficare a orașului.

Doamna Prim-ministru a salutat inițiativele și direcțiile de dezvolatare ale entității. Dna Natalia Gavriliță și-a exprimat susținerea în raport cu implementarea fazei a doua a proiectului de modernizare SACET, întrucât acest proiect va asigura prestarea unor servicii de înaltă calitate pentru locuitorii orașului.

„CET-Nord” SA anunță despre începerea noului sezon de încălzire 2021-2022

Conform Dispoziției primarului nr. 197 din 07.10.2021 cu privire la începutul sezonului de încălzire 2021-2022 pe teritoriul mun.Bălți inclusiv sat. Elizaveta și Sadovoie, au început lucrările de conectare la încălzire a grădinițelor, a instituțiilor de învățământ și medicale.

Blocurile locative vor fi alimentate cu energie termică la solicitarea gestionarilor fondului locativ, cu prezentarea Pașaportului pregătirii gospodăriei termice către sezonul de încălzire.

Сonvocarea Adunării Generale a acționarilor "CET-Nord" SA

În temeiul deciziei Consiliului S.A.„CET-NORD” din 04.10.2021 (Proces-verbal nr.9) anunță convocarea Adunării Generale extraordinare a acționarilor, la data de 29 octombrie 2021, orele 10:00 pe adresa: mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 168, Sala de protocol al Societății. Forma de ținere a Adunării – prin mijloace electronice.

НУЛЕВАЯ терпимость к взяткам

Одна из приоритетных ценностей для всех сотрудников «CET-Nord» SA заключается в том, что мы всегда действуем законно, этично, честно и уважительно относимся к обществу и окружающей среде.

Коррупционные методы недопустимы, мы придерживаемся абсолютной нетерпимостью к взяточничеству, коррупции и торговле влиянием. Мы обязуемся вести себя профессионально, справедливо, добросовестно и уважительно во всех деловых отношениях, независимо от того, где мы работаем, а также внедрять и применять эффективные системы противодействия взяточничеству.

Însemnele „CET-Nord” SA înregistrate în Armorialul General al Republicii Moldova

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” va avea propriile simboluri corporative.

Comisia Națională de Heraldică, analizând conformitatea simbolurilor corporative, aprobate prin decizia Adunării Generale ordinare anuale a acționarilor SA „CET-Nord” din 11 iunie 2021, a decis înregistrarea drapelului și insignei corporative în Armorialul General al Republicii Moldova (Monitorul Oficial nr. 212-218 (7922-7928) din 10.09.2021).

CET-Nord asigură securitatea bunurilor și a angajaților

Pentru a-și proteja bunurile, dar și angajații, Cet-Nord și-a instalat sistemul de supraveghere video în toate obiectele strategice. În doar câteva luni, cu ajutorul acestui sistem, mai mulți vandali și răufăcători au fost identificați de către angajații poliției. Mai mult, sistemul tehnic de supraveghere instalat a permis reducerea semnificativă a cheltuielilor pentru serviciul de pază.

Potrivit organelor de poliție supravegherea video în cea mai mare măsură ajută la detectarea și investigarea personalității infractorului, care a ajuns în vizorul camerei video.

„CET-Nord” SA își modernizează magistralele

„CET-Nord” SA continuă dezvoltarea sistemului termoenergetic în vederea alinierii acestuia la tehnologiile moderne. Înlocuirea  rețelelor termice uzate cu țevi preizolate are ca obiectiv final de a reduce pierderile de energie termică, de a asigura eficiența și siguranța în procesul de alimentare a consumatorilor cu energie termică și apă caldă menajeră.

Consiliul SA „CET-Nord” a coordonat și  Adunarea Generală a acționarilor a aprobat direcțiile prioritare de dezvoltare pentru anii 2021-2023. Unul din obiectivele principale ale acestui program este dezvoltarea SACET prin modernizarea rețelelor  magistrale și de distribuție a energiei termice (înlocuirea rețelelor existente cu țevi preizolate cu montarea sistemului de monitorizare a debitului).