CET-Nord SA

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MОТИВАЦИЯ И МНОГО ПРОДЕЛАННОЙ РАБОТЫ: история успеха молодого сотрудника

Мечтал совершить кругосветное путешествие, но задержался на предприятии”CET-Nord”, в Бельцах

Ему 27 лет и у него много планов. Свободное время проводит занимаясь волонтерством и путешествиями. В выходные вы не застанете его дома, ему нравится узнавать новых людей и открывать неизведанные места. Но с понедельника по пятницу он занимается расчетами, проверяет, анализирует и ведет учет тепловой и электрической энергии, потребленной жителями муниципия Бэлць. Олег Ломов является инженером SA ”CET-Nord”, где, по его словам, он может утвердится и выдвигать идеи по улучшению как непосредственно для предприятия, так и для жителей города. Несмотря на то, что у него была работа в Кишиневе, он решил вернуться в Бельцы, в компанию, где сможет внедрить всё то, что изучил в Университете.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Convocarea Adunării Generale extraordinare a acționarilor

În temeiul deciziei Consiliului S.A.„CET-NORD” din 27.01.2023 (Proces-verbal nr.2) anunță convocarea Adunării Generale extraordinare a acționarilor, la data de 17 februarie 2023, orele 12:00 pe adresa: mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 168, Sala de protocol al Societății. Înregistrarea participanților va avea loc de la orele 11:30 până la 11:50. Forma de ținere a Adunării – prin mijloace electronice.

ORDINEA DE ZI A ADUNĂRII:

1. Cu privire la aprobarea hotărârii privind reorganizarea prin fuziune (absorbție) a S.A „CET-Nord” (în calitate de persoană juridică absorbantă) cu Î.S. „Termogaz-Bălți” (persoană juridică absorbită)
  2. Cu privire la aprobarea delegării împuternicirilor de a reprezenta S.A „CET-Nord” în organele competente pe chestiunile ce țin de reorganizarea entității

S.A. „CET-Nord” a devenit membru al Asociației Profesionale COGEN ROMÂNIA

În data de 20 ianuarie 2023 a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor a Asociației Profesionale COGEN ROMÂNIA, în cadrul căreia a fost aprobată aderarea Societății pe Acțiuni „CET-Nord” ca membru. Adunarea s-a desfășurat la Brașov și a întrunit operatori importanți de termoficare din România și Republica Moldova.

Евгений Каменщик о плюсах, минусах и пользе теплосетей

Централизованное теплоснабжение (ЦТ), наверное, самая критикуемая услуга после дорожной инфраструктуры. Однако сам факт существования в Молдове ЦТ открывает для страны большие возможности. Почему это так, и как этими возможностями воспользоваться — рассказывает в своей авторской колонке эксперт в области энергетики Евгений Каменщик.

Ziua Energeticianului

Stimați energeticieni,

Cu prilejul Zilei Energeticianului, Vă dorim noi performanțe și realizări în implementarea celor mai ambițioase proiecte, prosperitate și împliniri în nobila și dificila misiune exercitată! Sărbători fericite!

Cu deosebită considerație, Echipa S.A.„CET-Nord”

Noua Metodologie explicată de reprezentanții S.A. „CET-Nord”

„Metodologia privind repartizarea consumului de energie termică și a costului aferent acestui consum între consumatorii unui bloc locativ conectați la sistemul colectiv de alimentare cu energie termică” a fost explicată de către reprezentanții S.A. „CET-Nord” în cadrul conferinței de presă realizată astăzi, 16.12.2022, fiind abordate și raționamentele care au fost reținute de Curtea Constituțională la adoptarea Hotării sale din 3 martie 2022.

Parteneriatul cu Organizațiile Sociale

În anul 2022, S.A. „CET-Nord”, în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova și Facilitatea Globală de Mediu, în parteneriat cu Green City Lab Moldova, a realizat încă trei proiecte-pilot de modernizare a sistemelelor colective de încălzire a blocurilor locative din orașul Bălți.

Zero Toleranță față de Corupție

De Ziua Internațională Anticorupție, accentuăm importanța combaterii corupției și respectiv, atitudinea fermă a întreprinderii împotriva acesteia.

Una dintre valorile comune a tuturor angajaților S.A. „CET-Nord” este faptul că acționăm cu integritate în avantajul și spre binele clientului, în conformitate cu legislația anti-mită în vigoare și documentele Sistemului de management anti-mită, corect din punct de vedere profesional și etic – cu zero toleranță față de mită.