CET-Nord SA

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MОТИВАЦИЯ И МНОГО ПРОДЕЛАННОЙ РАБОТЫ: история успеха молодого сотрудника

Мечтал совершить кругосветное путешествие, но задержался на предприятии”CET-Nord”, в Бельцах

Ему 27 лет и у него много планов. Свободное время проводит занимаясь волонтерством и путешествиями. В выходные вы не застанете его дома, ему нравится узнавать новых людей и открывать неизведанные места. Но с понедельника по пятницу он занимается расчетами, проверяет, анализирует и ведет учет тепловой и электрической энергии, потребленной жителями муниципия Бэлць. Олег Ломов является инженером SA ”CET-Nord”, где, по его словам, он может утвердится и выдвигать идеи по улучшению как непосредственно для предприятия, так и для жителей города. Несмотря на то, что у него была работа в Кишиневе, он решил вернуться в Бельцы, в компанию, где сможет внедрить всё то, что изучил в Университете.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Модернизация системы централизованного теплоснабжения Бельцкого филиала RED - Nord

Два предприятия энергетического сектора провели совместные работы по реализации проекта модернизации и повышения энергоэффективности системы централизованного теплоснабжения бельцкого филиала  «RED-Nord».

Благодаря установке в здание ИТП и модернизации системы отопления, сотрудники пользуются комфортным уровнем отопления и горячим водоснабжением.

«CET-Nord» SA начало подготовку к отопительному сезону 2021-2022 гг.

Модернизация магистральных сетей и производственного оборудования, а также повышение эффективности деятельности предприятия - это лишь некоторые цели, которые руководство «CET-Nord» SA поставило перед собой на этот год, для предоставления потребителям качественных услуг и для минимизирования расходов. В компании уже началась подготовка к новому отопительному сезону 2021 - 2022 годов.

„CET-Nord”SA - aproape de consumatorii săi!

După ce 30 de ani au îndurat frigul în scenă, în sezonul rece al anului, acum actorii Teatrului Național Vasile Alecsandri din Bălți au parte de căldură. În scena teatrului care are o suprafață de aproximativ 200m² fost schimbat sistemul de încălzire.

Lucrările de montare a noului sistem de încălzire au fost efectuate de angajații „CET-Nord” SA, după ce conducerea teatrului s-a adresat furnizorului de căldură.

„CET-Nord” SA va moderniza sistemul de încălzire a Direcției Arhivă din Bălți

Sediul Direcției Arhivă din mun. Bălți va fi conectat la sistemul centralizat de încălzire, iar rețelele interne vor fi modernizate. Un contract, care prevede responsabilitățile părților, a fost semnat de către administrația „CET-Nord” SA și Primăria mun. Bălți.

Potrivit documentului „CET-Nord” SA va efectua lucrările de extindere a rețelelor termice către sediul Direcției Arhivă al mun. Bălți, situat pe str. Decebal 99/A  și va monta un Punct Termic Individual, iar Primăria mun. Bălți se obligă să efectueze lucrările de proiectare și modernizare a rețelelor termice interne. Acest lucru va permite angajaților nu doar să-și regleze consumul de energie termică, dar și să beneficieze de un sistem eficient și sigur de încălzire.

De ziua ta, femeie!

Stimate Doamne și Domnișoare,
De 8 martie primiți primăvara în suflet și
fie ca acest anotimp să vă aducă în viața
Dumneavoastră sănătate, împlinire,
fericire, iubire și căldură sufletească de la cei dragi!
Cu considerație,
Echipa CET-Nord SA

Serviciul de deservire tehnică a rețelelor interne de distribuție a agentului termic

CET-Nord SA informează gestionarii fondului locativ că pot contracta serviciul de deservire tehnică a rețelelor interne de căldură ale blocului de locuit la un preț avantajos, de doar 50 de bani/m2. Pentru a nu se confrunta cu probleme, care pot apărea în procesul de livrare a agentului termic, e suficient doar de semnat un contract cu furnizorul de căldură.

CET-Nord SA dispune de specialiști și echipament necesar pentru a presta un serviciu de calitate.

Detalii la 0231 91000.

Factorii care influențează consumul de energie termică

Temperatura, eficiența energetică a blocului și numărul mare de deconectări de la sistemul centralizat de încălzire sunt principalii factor care influențează creșterea facturilor pentru încălzire.

Locatarii care îşi dau acordul la substituirea încălzirii centralizate pentru cei care optează pentru încălzirea autonomă, de fapt în mod inconștient îşi asumă responsabilitatea de a le achita cel puțin 20% din factură pentru căldură.

Ренато Усатый: «CET-Nord» SA станет единственным поставщиком тепловой энергии в мун. Бэлць

18 февраля 2021г., в 16 часов, в здании Бельцкого Муниципального Дворца Культуры, прошла встреча представителей Примарии мун. Бэлць и «CET-Nord» SA с управляющими жилищным фондом.

В рамках встречи были представлены работы по модернизации отопительной системы  муниципия Бэлць и результаты пилотных проектов внедренных «CET-Nord» SA в трёх многоэтажных домах города.