CET-Nord SA

Publicații

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MOTIVAȚIE ȘI MULTĂ MUNCĂ: istoria de succes a tânărului angajat

Visa să facă înconjurul lumii, dar s-a oprit la ”CET-Nord”, la Bălți

Are 27 de ani și multe vise. Timpul liber și-l petrece făcând voluntariat și călătorind. În week-end nu-l găsești acasă, îi place să descopere oameni și locuri noi. Dar, de luni până vineri face calcule, verifică, analizează și ține evidența energiei termice și electrice consumate de locuitorii municipiului Bălți. Oleg Lomov este inginer la S.A. ”CET-Nord”, unde, spune el, se poate afirma și poate veni cu idei pentru a aduce îmbunătățiri insituției și locuitorilor, deopotrivă. Deși avea un loc de muncă la Chișinău, a decis să revină la Bălți în compania unde poate implementa tot ce a învățat la Universitate.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Aprobarea metodologiei din 11.11.2022

Stimați consumatori, Vă aducem la cunoștință că, reieșind din raționamentele Hotărârii Curții Constituționale nr. 4 din 3 martie 2022, prin Ordinul nr.184 din 31.10.2022 al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (publicat în Monitorul Oficial nr.349-361 din 11.11.2022) a fost aprobată și pusă în aplicare „Metodologia privind repartizarea consumului de energie termică și a costului aferent acestui consum între consumatorii unui bloc locativ conectați la sistemul colectiv de alimentare cu energie termică”.

Îndemn către economisirea resurselor energetice

În conformitate cu Dispoziția nr.44 din 25.10.2022 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, în vederea reducerii consumului de resurse energetice și evitării întreruperilor de energie electrică pe perioada situației de alertă pe piața energiei electrice din R.Moldova, Vă atenționăm despre necesitatea implementării mai multor măsuri de economisire a resurselor energetice.

Începerea sezonului de încălzire 2022-2023

Începând cu ziua de astăzi, 28.10.2022, S.A. „CET-Nord” anunță începerea sezonului de încălzire, în instituțiile medicale, școli și grădinițe, conform Dispoziției primarului interimar al municipiului Bălți, Ghenadie Șmulschii, nr. 327 din 28.10.2022 privind începerea perioadei de încălzire 2022 – 2023 pentru consumatorii mun. Bălţi, inclusiv s.Elizaveta şi s.Sadovoe.

SA „CET-Nord” la Târgul locurilor de muncă

Astăzi, 26.10.2022, S.A. „CET-Nord” a participat la Târgul locurilor de muncă organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în parteneriat cu inițiativa „Primarii pentru creștere economică”, finanțată de Uniunea Europeană și implementată de PNUD.

SA „CET-Nord" îndeamnă cetățenii să se înregistreze cu promptitudine pentru compensații

Guvernul oferă suport familiilor pe perioada rece a anului prin programul „Ajutor la Contor”.

Pentru a vă putea înregistra pentru compensații accesați pagina web https://compensatii.gov.md/ro sau puteți cere ajutorul asistentului social sau a bibliotecarului din localitate. În caz de necesitate puteți apela la linia verde 08000 5000 pentru informații suplimentare.