CET-Nord SA

Publicații

DIN PRIMA SURSĂ: INTERVIU CU IGOR SAVIN, DIRECTOR TEHNIC AL „CET-Nord” SA

1. Dacă ar fi să Vă autocaracterizați prin cinci cuvinte, care ar fi acestea?

Pe o persoană în funcție de conducere trebuie să o caracterizeze faptele, iar aprecierile trebuie să vină din partea colegilor, subalternilor și a conducerii. Un lucru pot spune, tot timpul am căutat să fiu corect în raport cu toți cei cu care am colaborat.

1. „CET-Nord” SA trece printr-un proces de modernizare și eficientizare. Ce presupune acest proces și care vor fi avantajele lui pentru întreprindere și locuitorii din Bălți?

Fără modernizare nu este viitor, nu vom putea concura în condițiile economiei de piață dacă nu vom eficientiza activitatea, nu vom crește randamentul și calitatea în procesul de producere pentru a furniza un serviciu concurabil pe piață.

MOTIVAȚIE ȘI MULTĂ MUNCĂ: istoria de succes a tânărului angajat

Visa să facă înconjurul lumii, dar s-a oprit la ”CET-Nord”, la Bălți

Are 27 de ani și multe vise. Timpul liber și-l petrece făcând voluntariat și călătorind. În week-end nu-l găsești acasă, îi place să descopere oameni și locuri noi. Dar, de luni până vineri face calcule, verifică, analizează și ține evidența energiei termice și electrice consumate de locuitorii municipiului Bălți. Oleg Lomov este inginer la S.A. ”CET-Nord”, unde, spune el, se poate afirma și poate veni cu idei pentru a aduce îmbunătățiri insituției și locuitorilor, deopotrivă. Deși avea un loc de muncă la Chișinău, a decis să revină la Bălți în compania unde poate implementa tot ce a învățat la Universitate.

Разбираемся в современных системах отопления вместе с АО «CET-Nord»

Чтобы подготовитьяс к холодам, надо выбрать наиболее выгодную и надежную систему отопления.

Перед наступлением холодов бельчане задумываются о том, какую систему отопления лучше и выгоднее использовать в своём доме. В прошлом году в некоторых домах города были установлены индивидуальные тепловые пункты (ИТП). Вместе с экспертами АО «CET-Nord» мы решили разобраться, что это такое.

АО «CET-Nord» напрямую отвечает на вопросы потребителей

Чтобы помочь разобраться в работе нового оборудования, АО "CET-Nord" предложило провести встречу с жильцами домов, в которых установлены индивидуальные теплопункты.

АО «CET-Nord» установило новое оборудование (ИТП) в городских домах. Чтобы подробно рассказать о нововведении, оно провело встречу с потребителями, которые в прошедшем отопительном сезоне одними из первых воспользовались возможностями новой системы.

Modernizarea sistemului de termoficare a filialei Balti a RED - Nord

Două întreprinderi din domeniul energetic au colaborat în vedere implementării  unui proiect de modernizare și eficientizare energetică.

„CET-Nord” SA și „Red-Nord” SA au colaborat în vederea modernizării sistemului de termoficare în cadrul filialei Bălți a întreprinderii „Red-Nord” SA.

După ce în edificiu a fost montat un PTI și modernizat sistemul de încălzire, angajații pot beneficia de confort termic și apă caldă.

„CET-Nord”SA a dat startul pregătirilor pentru sezonul de încălzire 2021-2022

Modernizarea rețelelor magistrale și a utilajului de producere, dar și eficientizarea activității în cadrul întreprinderii sunt doar câteva obiective pe care și le-a trasat conducerea „CET-Nord”SA pentru acest an, cu scopul de a oferi consumatorilor servicii de calitate și a minimaliza cheltuielile. Pregătirile către noul sezon de încălzire 2021 - 2022 au început deja în cadrul întreprinderii.

„CET-Nord”SA - aproape de consumatorii săi!

După ce 30 de ani au îndurat frigul în scenă, în sezonul rece al anului, acum actorii Teatrului Național Vasile Alecsandri din Bălți au parte de căldură. În scena teatrului care are o suprafață de aproximativ 200m² fost schimbat sistemul de încălzire.

Lucrările de montare a noului sistem de încălzire au fost efectuate de angajații „CET-Nord” SA, după ce conducerea teatrului s-a adresat furnizorului de căldură.

„CET-Nord” SA va moderniza sistemul de încălzire a Direcției Arhivă din Bălți

Sediul Direcției Arhivă din mun. Bălți va fi conectat la sistemul centralizat de încălzire, iar rețelele interne vor fi modernizate. Un contract, care prevede responsabilitățile părților, a fost semnat de către administrația „CET-Nord” SA și Primăria mun. Bălți.

Potrivit documentului „CET-Nord” SA va efectua lucrările de extindere a rețelelor termice către sediul Direcției Arhivă al mun. Bălți, situat pe str. Decebal 99/A  și va monta un Punct Termic Individual, iar Primăria mun. Bălți se obligă să efectueze lucrările de proiectare și modernizare a rețelelor termice interne. Acest lucru va permite angajaților nu doar să-și regleze consumul de energie termică, dar și să beneficieze de un sistem eficient și sigur de încălzire.

De ziua ta, femeie!

Stimate Doamne și Domnișoare,
De 8 martie primiți primăvara în suflet și
fie ca acest anotimp să vă aducă în viața
Dumneavoastră sănătate, împlinire,
fericire, iubire și căldură sufletească de la cei dragi!
Cu considerație,
Echipa CET-Nord SA

Serviciul de deservire tehnică a rețelelor interne de distribuție a agentului termic

CET-Nord SA informează gestionarii fondului locativ că pot contracta serviciul de deservire tehnică a rețelelor interne de căldură ale blocului de locuit la un preț avantajos, de doar 50 de bani/m2. Pentru a nu se confrunta cu probleme, care pot apărea în procesul de livrare a agentului termic, e suficient doar de semnat un contract cu furnizorul de căldură.

CET-Nord SA dispune de specialiști și echipament necesar pentru a presta un serviciu de calitate.

Detalii la 0231 91000.

Factorii care influențează consumul de energie termică

Temperatura, eficiența energetică a blocului și numărul mare de deconectări de la sistemul centralizat de încălzire sunt principalii factor care influențează creșterea facturilor pentru încălzire.

Locatarii care îşi dau acordul la substituirea încălzirii centralizate pentru cei care optează pentru încălzirea autonomă, de fapt în mod inconștient îşi asumă responsabilitatea de a le achita cel puțin 20% din factură pentru căldură.

Renato Usatîi: „CET-Nord” SA va deveni unicul furnizor de energie termică din municipiul Bălți

La data de 18 februarie 2021, ora 16, în incinta Palatului Municipal de Cultură Bălți, s-a desfășurat întâlnirea reprezentanților Primăriei Municipiului Bălți și a „CET-Nord” SA cu gestionarii fondului locativ.

În cadrul întrevederii au fost prezentate lucrările de modernizare a sistemului termoficare al municipiului Bălți și rezultatele proiectelor pilot implementate de „CET-Nord” SA în trei blocuri din oraș.

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de termoficare și a restabili sistemul de aprovizionare centralizată cu apă caldă „CET-Nord” SA propune înlocuirea sistemelor interne de încălzire pe verticală (existent), cu cel pe orizontală. Acest lucru le va oferi consumatorilor mai multă economie, independență şi siguranță.