S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Publications

15 mai – Ziua Internațională a Familiei

Astăzi marcăm Ziua Internațională a Familiei, o oportunitate excelentă de a aprecia suportul celor dragi și a îmbrățișa valorile familiale menite să aducă fericire, siguranță, iubire și acceptare pentru fiecare dintre noi.

La mulți ani, Europa!

9 Mai – Ziua Europei – o sărbătoare a păcii și a unității, dedicată istoriei unui continent care a dăruit un model de cultură, civilizație, solidaritate, dialog și colaborare pentru binele oamenilor. 

Schimb de experiență cu companii din Republica Cehă

Reprezentanți ai S.A. „CET-Nord” au efectuat o vizită de lucru la compania „Systherm” s.r.o. din Republica Cehă.

Delegația a vizitat facilitățile de producție ale companiei pentru a consolida capacitățile instituționale proprii în domeniul instalării și izolării Punctelor Termice Individuale (PTI), implementării sistemului SCADA și sistemului de modelare termohidraulică.

Locuitorii municipiului Bălți manifestă un interes sporit pentru modernizarea sistemului de încălzire

Locatarii din mai multe blocuri rezidențiale din cartierul 10 din municipiul Bălți și-au exprimat interesul pentru modernizarea sistemului de încălzire prin distribuția orizontală a agentului termic. În urma mai multor solicitări, echipa CET-Nord a continuat seria întâlnirilor informative, ținând cont de importanța acestor acțiuni și beneficiile conexe.

Vizita la Bălți a Ministrului Energiei

În data de 02.05.2024, conducerea Societății pe Acțiuni „CET-Nord” a participat la întrunirea cu Autoritățile Publice Locale, organizată cu ocazia vizitei la Bălți a Ministrului Energiei, Victor Parlicov. Principalele subiecte s-au axat pe provocările din sectorul termoenergetic, tranziția la energia verde și modalitățile de asigurare a eficienței și sustenabilității domeniului.

CET-Nord lansează parteneriate durabile cu companii din Coreea de Sud

La data de 30 aprilie 2024, Asociaţia Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile „ECOENERGETICA” și reprezentanții companiilor Samsung Heavy Industries, SGE Energy Co, Seedon Co, Sundoogiupp Co și Asociaţiei de Dezvoltare Bilaterală KUNBA din Coreea de Sud, au realizat o vizită în cadrul companiei S.A. ,,CET-Nord” unde au abordat subiecte privind tehnologiile sustenabile din domeniul termoenergetic.

Ședință de informare a Asociațiilor de locatari

S.A. „CET-Nord”, în parteneriat cu Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED), invită reprezentanții Asociațiilor de locatari din municipiul Bălți la o ședință de informare și consultare cu privire la Apelul pentru identificarea asociațiilor care vor beneficia de asistență tehnică gratuită la elaborarea Auditurilor Energetice și oportunitățile de finanțare a măsurilor de eficiență energetică disponibile prin intermediul Fondului de Eficiență Energetică în sectorul Rezidențial din Republica Moldova (FEERM).