S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Сentrul de presă

Femeile inginere din sectorul energetic al Moldovei

Vă propunem să urmăriți un video cu 5 femei extraordinare, care demonstrează că femeile pot fi de succes în sectorul energetic, pot implementa inovații și contribui la tranziția spre un viitor energetic curat și sigur.

CET-Nord a luat parte la Forumul Regional al Energiei FOREN 2024

În perioada 16-19 iunie, CET-Nord a participat la cea de a 17-a ediție a Forumului Regional al Energiei din Europa Centrală și de Est - FOREN 2024, cu tema „Regândirea viitorului lumii printr-o energie sigură, curată și eficientă”, desfășurat la București, România.

Achiziționarea gazelor naturale

Consiliul S.A. „CET-Nord” în cadrul ședinței din 19.06.2024 (Proces-verbal nr.10), cu votul unanim al tuturor membrilor aleși, a decis încheierea tranzacției de proporții – achiziționarea gazelor naturale în volum de aproximativ 414 712,6 MWh prin intermediul platformei Over the Counter.

Avantajele Centralelor Electrice de Stocare discutate în cadrul unei ședințe la CET-Nord

În data de 12 iunie 2024, la sediul S.A. „CET-Nord”, a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia, “DORSA GROUP” S.R.L., reprezentantul în Republica Moldova a companiei „ENERCAP POWER INDUSTRIES” LLC, a făcut o prezentare a avantajelor și caracteristicilor tehnice ale Centralelor Electrice de Stocare (CES). La sesiune au participat reprezentanți ai companiilor termo-energetice din municipiul Bălți.

ÎN ATENȚIA CONSUMATORILOR

Au rămas 109 zile până când gestionarii fondului locativ din municipiul Bălți urmează să informeze furnizorul de căldură despre Mecanismul de repartizare a consumului de energie termică în interiorul blocului său locativ.

Rețeaua de distribuție a energiei termice în blocurile locative din Bălți va fi modernizată

În data de 03.04.2024 au avut loc consultări publice pe marginea proiectului de decizie a Consiliului municipal Bălți privind modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice în blocurile multietajate din orașul Bălți. La discuții a participat Ministrul Energiei, Victor Parlicov, Directorul Centrului Național pentru Energie Durabilă, Ion Muntean, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, Directorul General interimar al S.A. „CET-Nord”, Marian Brînza, precum și consilieri municipali, experți în domeniul termoenergetic, consumatori.

Ziua Internațională a Copilului!

Astăzi sărbătorim Ziua Copilului, ocazia perfectă să ne întoarcem în universul magic al copilăriei și să ne bucurăm de inocență, bucurie și aventură

Convocarea Adunării Generale ordinare a acționarilor

În temeiul deciziei Consiliului S.A.„CET-NORD” din 10.05.2024 (Proces-verbal nr.7) anunță convocarea Adunării Generale ordinare anuale a acționarilor, la data de 26 iunie 2024, orele 12:00, pe adresa: mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 168, Sala de protocol al Societății. Înregistrarea participanților va avea loc de la orele 11:30 până la 11:50. Forma de ținere a adunării – prin mijloace electronice.