CET-Nord SA
0231 91-000

Activități

Președintele Federației Sindicale “Sindenergo” a apreciat planurile de viitor a OSP „CET-Nord” SA

Victoria Niţă, președintele Federației Sindicale “Sindenergo” a Lucrătorilor din Energetica Republicii Moldova a întreprins o vizită de lucru în cadrul întreprinderii „CET-Nord” SA, unde a avut discuții con­structive cu Marian Brînza, directorul general interimar al întreprinderii și cu Serghei Macarov, președintele organizației sindicale primare.

Victoria Niță a felicitat noua conducere a OSP„CET-Nord” SA și a asigurat-o că va avea toată susținerea Federației Sindicale “Sindenergo” a Lucrătorilor din Energetica Republicii Moldova și a declarat că ea și colegii ei sunt dispuși să acorde suport noului președinte al OSP „CET-Nord” în activitatea sa.  

CNSM organizează o serie de instruiri în domeniul drepturilor tinerilor la locul de muncă

Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) organizează, în perioada 24 august – 9 septembrie 2020, prin intermediul platformei ZOOM, o serie de instruiri online în domeniul drepturilor tinerilor la locul de muncă, de care vor beneficia circa 500 de tineri din nouă raioane. Instruirile sunt organizate în cadrul proiectului „Drepturile tinerilor la locul de muncă: Munca decentă pentru tineri”, implementat de CNSM, cu suportul financiar al Organizației Internaționale a Muncii (ILO).

Cadouri pentru elevii din clasa întâi

A devenit o tradiție ca Federația Sindicală a Lucrătorilor din Energetică „SINDENERGO” de comun cu conducerea Organizației Sindicale primare a „CET-Nord” SA să felicite anual copiii membrilor de sindicat, care pleacă la 1 septembrie în calasa întâi. Școlarilor la început de drum li se oferă rechizite școlare, caiete, stilouri, creioane, carioci, albume de desen, hârtie colorată. Anul acesta,  zeci de copii au fost felicitați și au primit daruri la sărbătoarea primului sunet.