CET-Nord SA
0231 91-000

PROCEDURA DE RENUNȚARE LA COMPENSAȚIE

În contextul crizei în sectorul energetic și implementării mecanismului de compensare a tarifelor la energia termică, consumatorii, care doresc să contribuie la susținerea păturilor social vulnerabile în această perioadă dificilă, se pot refuza de compensarea diferenței de preț pentru consumul energiei termice.

În acest sens, am asigurat procedura de depunere a cererii la sediul  SA  „CET-Nord” sau online, accesând pagina web: www.cet-nord.md, rubrica Info consumatori, selectând subrubrica Refuz compensare, sau accesând link-ul: https://cet-nord.md/ro/clients/kompensatsiya-2

Un nou consumator racordat la încălzire centralizată

Încă un agent economic din mun. Bălți  s-a racordat la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Spălătoria auto din strada Ivano Franco a fost conectată la sistemul de termoficare centralizată cu instalarea unui Punct Termic Individual, care asigură independență, un consum eficient, optimizat de energie termică pentru încălzirea încăperilor și prepararea apei calde.

„CET-Nord” SA continuă restabilirea sistemului de alimentare centralizată cu apă caldă în mun. Bălți

În cadrul proiectului „Modernizarea sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”) furnizorul de căldură continuă restabilirea sistemului de alimentare centralizată cu apă caldă.

Școala sportivă „Boris Petuhov” din Bălți, conectată la sistemul centralizat de termoficare, dispune de apă caldă preparată de Punctul Termic Individual, instalat în blocul instituției. Echipamentul utilizează, în procesul de încălzire a apei, energia termică livrată de furnizorul de căldură.

CET-NORD SA - certificată conform cerințelor a 5 standarde internaționale

Managementul de vârf al „CET-Nord” S.A. subscrie principiilor ce stau la baza Sistemului de Management Integrat, ce reprezintă un cadru organizatoric supravegheat continuu și analizat periodic pentru a conduce în mod eficient activitățile de business ale societății ca răspuns la schimbările factorilor interni sau externi.

„CET-Nord” S.A. şi-a dezvoltat un sistem de management prin care asigură un control eficace asupra proceselor, minimizarea riscurilor şi identificarea oportunităților.