S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Femeile inginere din sectorul energetic al Moldovei

Vă propunem să urmăriți un video cu 5 femei extraordinare, care demonstrează că femeile pot fi de succes în sectorul energetic, pot implementa inovații și contribui la tranziția spre un viitor energetic curat și sigur.

CET-Nord a luat parte la Forumul Regional al Energiei FOREN 2024

În perioada 16-19 iunie, CET-Nord a participat la cea de a 17-a ediție a Forumului Regional al Energiei din Europa Centrală și de Est - FOREN 2024, cu tema „Regândirea viitorului lumii printr-o energie sigură, curată și eficientă”, desfășurat la București, România.

Achiziționarea gazelor naturale

Consiliul S.A. „CET-Nord” în cadrul ședinței din 19.06.2024 (Proces-verbal nr.10), cu votul unanim al tuturor membrilor aleși, a decis încheierea tranzacției de proporții – achiziționarea gazelor naturale în volum de aproximativ 414 712,6 MWh prin intermediul platformei Over the Counter.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

De Ziua mondială a Donatorului de Sânge, Angajații CET-Nord au donat sânge, iar odată cu acesta, speranță pentru cei care au nevoie cel mai mult de ea.

Avantajele Centralelor Electrice de Stocare discutate în cadrul unei ședințe la CET-Nord

În data de 12 iunie 2024, la sediul S.A. „CET-Nord”, a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia, “DORSA GROUP” S.R.L., reprezentantul în Republica Moldova a companiei „ENERCAP POWER INDUSTRIES” LLC, a făcut o prezentare a avantajelor și caracteristicilor tehnice ale Centralelor Electrice de Stocare (CES). La sesiune au participat reprezentanți ai companiilor termo-energetice din municipiul Bălți.