CET-Nord SA
0231 91-000

Apel către gestionarii fondului locativ

🔔S.A. „CET-Nord" îndeamnă gestionarii fondurilor locative să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative, în urma înregistrării temperaturilor ridicate a aerului exterior din ultimile zile. 

Oare de ce să achit cât consum, dacă se poate şi altfel?

Acest material este destinat în special persoanelor care încearcă să „vrăjească” asupra metodologiei de distribuţie echitabilă a consumurilor de energie termică înregistrată de contorul casei între consumatorii conectaţi la sistemul centralizat de asigurare cu căldură şi consumatorii debranșaţi din aceiaşi casă. Subliniez încă odată, că este vorba anume de energia termică înregistrată de contorul casei, adică ceea ce s-a consumat real.

Un 8 Martie Fericit!

Stimate Doamne, Echipa CET-Nord Vă felicită cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, ziua în care celebrăm puterea și divinitatea feminină. Fie ca sublimul să Vă caracterizeze în continuare și să Vă bucurați, mereu, de recunoștință și apreciere.

EFICIENȚA ENERGETICĂ. Cum și pentru ce?

Odată cu acutizarea efectelor crizei energetice în mod vizibil și impunător, are loc o creștere rapidă a nivelului de conștientizare colectivă a problemelor de mediu, care, ne obligă să luăm atitudine și să încurajăm consumul responsabil al resurselor energetice, fie a energiei  termice, electrice sau a altor neregenerabile

Repartizarea echitabilă a consumului de energie termică conform principiilor termodinamicii

În ultima perioadă, odată cu criza energetică, tot mai des discutăm despre încălzirea locuințelor din blocurile locative urbane. Pentru a face echitate în acest sens, în vara anului 2022 din fonduri europene s-a efectuat un studiu pe baza căruia a fost elaborată metodologia de repartizare echitabilă a consumului de căldură în locuințele în condominiu din blocurile locative.