S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

PRECIZĂRI PRIVIND AJUSTAREA TARIFULUI PENTRU ENERGIA TERMICĂ LIVRATĂ ȘI PREȚULUI PENTRU ENERGIA ELECTRICĂ PRODUSĂ

Stimați Consumatori,

În contextul mai multor adresări și a interesului sporit acordat situației ajustării tarifului pentru energia termică livrată  și prețului pentru energia electrică produsă venim cu următoarele precizări.

Comunicatul nostru de presă, disponibil pe linkul: https://cet-nord.md/ro/press-center/news/764-ajustarea-pretului-pentru-energia-electrica-produsa-si-tarifului-pentru-energia-termica-livrata, clarifică că nu există o inițiativă din partea noastră de a solicita ajustarea tarifelor, ci am furnizat datele solicitate de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică pentru a susține o evaluare corectă a situației. Decizia privind eventualele modificări ale tarifelor este în exclusivitate în competența ANRE, iar orice ajustare va fi luată în conformitate cu legislația în vigoare.

Intenția întreprinderii nu este să solicităm o majorare a tarifelor, ci să oferim un răspuns transparent și complet la solicitarea ANRE referitoare la calculul ajustat al tarifelor.

Vă asigurăm că suntem conștienți de impactul pe care tarifele ridicate îl au asupra comunității și suntem angajați să colaborăm cu toate părțile implicate pentru a găsi soluții echitabile și sustenabile.

 

Logo