S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

„CET-Nord” SA continuă restabilirea sistemului de alimentare centralizată cu apă caldă în mun. Bălți

În cadrul proiectului „Modernizarea sistemul termoenergetic al mun. Bălți (SA „CET-Nord”) furnizorul de căldură continuă restabilirea sistemului de alimentare centralizată cu apă caldă.

Școala sportivă „Boris Petuhov” din Bălți, conectată la sistemul centralizat de termoficare, dispune de apă caldă preparată de Punctul Termic Individual, instalat în blocul instituției. Echipamentul utilizează, în procesul de încălzire a apei, energia termică livrată de furnizorul de căldură.

În rezultatul acestei modernizări angajații școlii, cât și tinerii sportivi, beneficiază de apă caldă non-stop, produsă și livrată instant, fără riscuri de explozii, electrocutare și arsuri.

„CET-Nord” SA s-a implicat  în executarea cu succes a lucrărilor, astfel încât sportivii să beneficieze de condiții cât mai bune în timpul antrenamentelor, să poată utiliza apa caldă, conform necesităților, instantaneu și continuu.

Instalarea Punctului Termic Individual cu schimbător de căldură a diminuat cheltuielile necesare de până acum pentru încălzirea apei. „CET-Nord” SA asigură buna funcționare a utilajului instalat, monitorizând funcționarea PTI-urilor de la distanță, non-stop, și deservindu-l operativ la necesitate. Prin intermediul panoului de comandă al PTI-ului, se  setează temperatura necesară al energiei termice pentru prepararea apei calde în funcție de necesitățile consumatorului.

Pe parcursul întregului an, 24/24, „CET-Nord” SA livrează agent termic în rețea, respectiv consumatorii beneficiază de apa caldă centralizat și în afara sezonului de încălzire, fără a avea nevoie de soluții alternative pe timp de vară.

La sistemul de alimentare centralizată cu apă caldă s-au conectat 5 blocuri locative și 12 consumatori noncasnici din mun. Bălți.