S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

S.A. „CET-Nord” - „Marca Recunoscută a Anului”

Al doilea an consecutiv, S.A. „CET-Nord” a fost desemnată, prin votul publicului, drept „Marca Recunoscută a Anului” în cadrul concursului național Notorium Trademark Awards 2023, ediția a 8-a, la categoria „Energetică”. Această performanță reconfirmă poziția de lider în domeniul energetic și este rezultatul eforturilor continue și angajamentului nostru pentru excelență.

„Este o mare bucurie, dar și o mare responsabilitate să primim, al doilea an consecutiv, distincția Notorium. Este un semn de înaltă apreciere pentru munca asiduă pe care o realizează echipa CET-Nord pentru a aproviziona, zi de zi, zeci de mii de bălțeni cu Căldură, Confort și Siguranță” a declarat Veronica Garbuz, directoarea politica organizației a întreprinderii.

Notorium constituie un concurs de valoare semnificativă, iar victoria repetată validează recunoașterea mărcii noastre și un imbold puternic să excelăm, în continuare, în tot ceea ce facem.

Adresăm un profund mesaj de gratitudine tuturor celor care și-au manifestat încrederea, aprecierea și susținerea prin votul său și ne angajăm să continuăm să promovăm performanță în toate direcțiile de dezvoltare și să oferim servicii la standarde înalte consumatorilor noștri.

Urmăriți-ne și pe LinkedIn: https://md.linkedin.com/company/cet-nord... și Facebook: https://www.facebook.com/CETNordSA/ pentru informații din prima sursă.

 

 

Notorium pub 1

 

Notorium 5

 

Notorium 1

 

Notorium pub 3