Vizită de studiu în China

Directoarea Politica Organizației, Veronica Garbuz alături de mai mulți reprezentanți ai sectorului energetic din țară, a efectuat o vizită de studiu în China, unde a participat la un seminar privind reducerea emisiilor de carbon și economisirea energiei, organizat de Universitatea de Științe și Tehnologie din orașul Suzhou, în perioada 27.06-10.07 curent.

În cadrul seminarului și vizitelor desfășurate la companiile din domeniu din orașele Suzhou, Shanghai și Huzhou, participanții au abordat subiecte de importanță majoră pentru sectorul energetic:

• economie circulară și dezvoltare durabilă;
  • gestionarea apei urbane recuperate;
  • provocările de poluare și eliminare a noilor poluanți în tratarea apei potabile;
  • controlul poluării cu deșeuri solide și tehnologia de reciclare;
  • gestionarea emisiilor de carbon și tehnologia de captare, utilizare și stocare a carbonului.

Scopul activității a fost prezentarea noilor strategii de dezvoltare durabilă și sustenabilă. De asemenea, participanții au fost familiarizați cu experiența și practicile aplicate de China, dar și realizările acesteia în domeniul social, economic și ecologic.

Acest eveniment reprezintă o investiție atât în pregătirea profesională a angajaților CET-Nord, cât și în consolidarea strategiilor de dezvoltare a întreprinderii.

China 1

China6