S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

CET-Nord desfășoară întâlniri cu gestionarii fondului locativ

Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de termoficare și a restabili sistemul de aprovizionare centralizată cu apă caldă „CET-Nord” propune înlocuirea sistemelor interne de încălzire pe verticală, cu cel pe orizontală. Acest lucru le va oferi consumatorilor mai multă economie, independență şi siguranță. Despre cum pot demara procesul de modernizarea a sistemului intern de distribuție a căldurii, care sunt pașii și condițiile în care se fac aceste lucrări gestionarii fondului locativ au discutat în cadrul întrevederii cu reprezențanții furnizorului de căldură.

 În cadrul întrevederii, angajații CET-Nord au răspuns la  întrebările gestionarilor fondului locativ. Gestionarii fondului locativ s-au arătat convinși că unica soluție de a îmbunătăți calitatea serviciilor de termoficare și a micșora consumul de energie termică este modernizarea sistemului de distribuție a căldurii.

 De asemenea, gestionarii fondului locativ au fost informați despre rezultatele obținute în blocurile în care au fost efectuate deja lucrările de montare a sistemului de distribuție a căldurii pe orizontală.

 Furnizorul de căldură a inițiat întrevederile cu gestionarii fondului locativ pentru a le oferi informații din prima sursă, dar și pentru a afla care sunt impedimentele cu care se confruntă aceștia în procesul de inițiere a lucrărilor de modernizare a sistemului intern de încălzire.

 Cei interesați de acest subiect pot afla detalii la numărul de telefon 023191000, sau pe pagina web a instituției – www.cet-nord.md.