Rezultatele obținute în urma modernizării sistemului de încălzire din blocul de pe str. Ștefan cel Mare 140

Confort termic, facturi mai mici pentru căldură și independență la conectarea și deconectarea încălzirii. De toate acestea s-au bucurat în sezonul de încălzire 2020-2021, proprietarii apartamentelor din blocul situat pe str. Ștefan cel Mare 140, conectați la încălzirea centralizată. Consumul total de energie termică s-a redus cu 55 la sută față de sezonul de încălzire 2019-2020, chiar dacă temperatura medie a aerului a fost 1,5°C mai joasă decât în sezonul de încălzire 2020-2021.

În urma instalării punctului termic individual și reconstrucției sistemului de distribuție a căldurii de pe verticală pe orizontală proprietarii celor 8 apartamente rămase conectate la sistemul centralizat de încălzire au plătit facturi mai mici. Mariana Odajiu este proprietara unui apartament cu o odaie, anterior ea achita pentru căldură până la 1400 de lei, acum consumul ei s-a redus. Detalii în interviul de mai jos.