S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

News

Secția Relații cu Clienții a întrerpinderii „CET-Nord” SA își reia parțial activitatea

În urma multiplelor cereri care au parvenit din partea consumatorilor privind achitarea avizelor de plată, Vă comunicam că „CET-Nord” SA va primi plățile pentru serviciile prestate la Secția Relații cu Clienții a întrepriderii, pe adresa Bălți, strada Ștefan cel Mare 168, începând cu 27 aprilie 2020, de la 8.00 până 16.00, cu pauza de masă de la 12.00  la 12.30.
Consumatorii sunt îndemați să respecte măsurile de protecție în spațiile publice. Respectarea regulilor de igienă, regulilor privind numărul de persoane care se află simultan în încăpere şi distanţa socială este obligatorie.
Totodată, vă informăm că plățile pot fi efectuate și la oficiile poștale, filialele băncilor comerciale, dar și utilizând modalitățile de plată online oferite de băncile comerciale RM, precum și fizic la terminalele RunPay, Paynet, Qiwi și la filialele ÎS „Poșta Moldovei”.
Pentru întrebari suplimentare contactați Call Centru la numărul 0231 91 000 sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..