S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Cea mai bună soluție de încălzire a locuinței

Sistemul centralizat de alimentare cu energie termică (SACET) constituie cea mai bună soluție de încălzire a locuinței. De ce? Acesta ne oferă eficiență și în primul rând siguranță:

  • este exclus riscul scurgerilor de gaze naturale, exploziilor sau intoxicații cu gaze naturale și astfel, beneficiind de acest sistem, puteți fi siguri de siguranța Dumneavoastră și a familiei Dumneavoastră;
  • SACET nu poluează mediul și cel mai important – spațiul locativ: gazele de ardere sunt eliberate în alte straturi atmosferice de cel în care se află populația, prin coșuri de fum cu înălțimi de sute de metri și în afara zonei rezidențiale.

În cazul centralelor de apartament, arderea combustibilului nu este completă, până la trecerea în regim de ardere eficientă se elimină gaz metan, care este cel mai cancerigen gaz cunoscut la momentul actual. Puțini oameni cunosc faptul că gazele de ardere cancerigene și otrăvitoare de la centralele de apartament  se ridică în atmosferă prin alunecare pe peretele exterior și prin orice fisură pătrund direct în interiorul locuințelor, astfel, afectând direct locatarii.

Cu toate acestea, sistemul centralizat de alimentare cu energie termică tradițional, adică cel cu distribuție pe verticală, este dezavantajat de lipsa autonomiei și distribuția neuniformă a agentului termic. Soluția optimă este înlocuirea sistemelor învechite de distribuire pe verticală cu sisteme noi de distribuție pe orizontală a energiei termice.

Avantajele sistemului centralizat cu distribuție pe orizontală sunt: economia, confortul, siguranța, lipsa riscurilor pentru sănătatea populației și minimizarea poluării mediului, pentru că asigură:

  • posibilitatea de contorizare și reglare individuală a consumului de energiei termică;
  • arderea eficientă a combustibilului prin metoda de cogenerare de înaltă eficiență;
  • calitatea serviciului – repartizarea uniformă a energiei termice;
  • posibilitatea încălzirii centralizate a apei în scopuri menajere.

În prezent are loc o creștere rapidă a nivelului de conștientizare colectivă a problemelor de mediu, care, ne obligă să luăm atitudine. S.A. „CET-Nord” și-a luat angajamentul de a livra o performanță multidimensională și să prioritizeze consumatorii în tot procesul de activitate.

Vă încurajăm să optați pentru soluția sigură și eficientă pentru locuința Dumneavoastră. Accesați linkul pentru a afla detalii despre sistemul de distribuție a energiei termice pe orizontală și cum puteți beneficia de acesta: https://cet-nord.md/ro/2-uncategorised/491-pti-distribu-ia-pe-orizontal-apa-cald sau apelați-ne la numărul de telefon 0(231) 91-000.

Siguranța și confortul familiei Dumneavoastră sunt prioritare și trebuie protejată la maxim chiar și în interiorul locuinței, unde, aparent, lipsește orice pericol. Întreprindeți toate măsurile necesare în această direcție și optați pentru soluții ecologice, eficiente și confortabile.

 

Urmăriți-ne și pe LinkedIn: https://md.linkedin.com/company/cet-nord... și Facebook: https://www.facebook.com/CETNordSA/ pentru informații din prima sursă.

 

AdobeStock 629323946

 

AdobeStock 9927453