S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Descoperirea Pasionantă a Tinerilor pentru Energie Termică și Inginerie la S.A. „CET-Nord”

În era tehnologiei rapide, interesul tinerilor pentru domeniul ingineresc a prins viață la o vârstă fragedă. O excursie de orientare în carieră a avut loc la S.A. „CET-Nord”, unde elevii clasei a IV-a de la Școala Primară „Spiridon Vangheli”, nr. 21, din municipiul Bălți, au fost martorii lumii termoenergetice.

Tinerii au fost inițiați în detaliile procesului de producție și furnizare a energiei termice și electrice, aflând momente esențiale despre activitatea întreprinderii. Reprezentanții S.A. „CET-Nord” au răspuns cu entuziasm la întrebările curioase ale copiilor și au făcut demonstrații fascinante ale utilajelor de producere.

Acest eveniment a stârnit în rândul elevilor un interes semnificativ pentru sectorul termoenergetic, deschizând noi orizonturi de cunoaștere și învățare. Mai mult, a semănat semințele unei posibile cariere în domeniul ingineresc pentru viitorul acestei generații tinere.

Dincolo de disciplinele școlare, tinerii au nevoie de experiențe practice și alternative de dezvoltare, iar vizita lor la S.A. „CET-Nord” a satisfăcut această necesitate, influențând viitoarele alegeri profesionale.

 

Excursie Clasa IV 1

 

Excursie Clasa IV 4

 

Excursie Clasa IV 5

 

Excursie Clasa IV 6

 

Excursie Clasa IV 7

 

Excursie Clasa IV 7

 

Excursie Clasa IV 2