S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

 Reabilitarea energetică a blocurilor locative - lansarea apelului de identificare a Asociațiilor de locatari

Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea apelului de identificare a Asociațiilor de locatari, ce vor beneficia de asistență tehnică gratuită la elaborarea auditurilor energetice care ulterior, vor sta la baza proiectelor de reabilitare energetică a blocurilor locative.
Reabilitarea energetică a blocurilor locative va aduce o serie de beneficii pentru locatari:
• Creșterea eficienței energetice a clădirii;
• Reducerea facturilor la energie;
Creșterea nivelului de confort și a calității vieții;
• Creșterea valorii de piață a proprietății;
• Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în atmosferă.
 
Astfel, invităm reprezentanții Asociațiilor de locatari interesați în implementarea măsurilor de eficiență energetică în blocurile de locuit din gestiunea acestora să depună dosarul completat, cu oportunitatea ulterioară, de a obține finanțare prin intermediul Fondului de eficiență energetică în sectorul rezidențial care este în proces de instituire.
 
Depunerea dosarului, care conține Formularul de aplicare și Scrisoarea de intenție, se va face în format electronic, pe adresa de e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., până la data de 5 octombrie 2023. Dosarele de înscriere primite după termenul limită indicat, nu vor fi examinate.
 
Persoană de contact: Doina Hangan, specialist principal, Direcția finanțare, implementare și monitorizare a proiectelor – 022 49 94 44, ext.2.
Pentru detalii, accesați link-ul de mai jos:
 
Sursă: Agenția pentru Eficiență Energetică