Începerea sezonului de încălzire 2022-2023

Începând cu ziua de astăzi, 28.10.2022, S.A. „CET-Nord” anunță începerea sezonului de încălzire, în instituțiile medicale, școli și grădinițe, conform Dispoziției primarului interimar al municipiului Bălți, Ghenadie Șmulschii, nr. 327 din 28.10.2022 privind începerea perioadei de încălzire 2022 – 2023 pentru consumatorii mun. Bălţi, inclusiv s.Elizaveta şi s.Sadovoe.

Blocurile locative vor fi alimentate cu energie termică la solicitarea gestionarilor fondului locativ, cu prezentarea Pașaportului pregătirii gospodăriei termice către sezonul de încălzire.

Consecutivitatea conectării consumatorilor casnici și noncasnici (cu excepția obiectelor sociale) se va efectua ținând cont de ordinea recepționării solicitărilor și prezentarea confirmării pregătirii sistemului termic al consumatorului.

„CET-Nord” SA  asigură cu energie termică 33 grădinițe, 30 școli, 8 instituții medicale și 779 blocuri locative.