Premiul Gold Award, la categoria Sustainable Energy, oferit de BERD

În cadrul Adunării Anuale a Consiliului Guvernatorilor BERD, ce are loc la Marrakech, Maroc, au fost premiate cele mai sustenabile proiecte din lume, unde SA „CET-Nord” a fost decernat cu premiul mare, Gold Award, pentru proiectele de eficiență energetică implementate cu suportul BERD. Sunt premiate întreprinderile ale căror proiecte sunt evaluate preliminar și monitorizate pe parcurs, astfel, fiind remarcate cele mai progresive și eficiente programe de investiții.

Premiul Gold Award, la categoria Sustainable Energy, a fost oferit proiectului investițional „Sistemul termoenergetic al mun. Bălți” SA „CET-Nord”, ce are obiective precum eficientizarea consumului energetic, micșorarea impactului negativ asupra ecologiei municipiului și sporirea confortului termic individual, demonstrează angajament și inovație în practicile durabile și asigură îmbunătățirea serviciilor prestate pe viitor.

Anual, la întrunirile Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare sunt prezentate rapoartele Băncii și strategiile pentru anii următori.

berd21.jpg