S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Discipolii Colegiului de Industrie Ușoară din Bălți au întreprins o vizită de informare la CET-Nord SA

Mai mulți elevii ai Colegiului de Industrie Ușoară din Bălți au întreprins o vizită de documentare pe teritoriul CET-Nord, în cadrul căreia au avut ocazia să afle mai multe despre producerea energiei termice și electrice în cogenerare, procesul de modernizare prin care trece acum furnizorul de căldură, dar și cum este asigurată tehnica securității la întreprindere.

Tinerii au rămas impresionați de proiectele de modernizare și reabilitare implementate de echipa CET-Nord. Părerile au fost expuse în cadrul unei excursii pe teritoriul întreprinderii.

Principalele obiecte vizitate au fost Centrala de producere a energiei termice și electrice în cogenerare, stația de pompare, dar și cabinetul medical de pe teritoriul CET-Nord SA, unde aceștia au fost informați despre importanța și necesitatea acordării primului ajutor.

Elevii dar și profesorii lor au remarcat rezultatele și impactul tuturor proiectelor implementate de CET-Nord SA, menționând că astfel de proiecte contribuie la dezolarea sectorului termoenergetic al țării și necesită a fi continuate.

Vizita de documentare a fost organizată de CET-Nord SA la solicitarea Colegiului de Industrie Ușoară din Bălți.