S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Imunizarea centralizată a angajaților „CET-Nord” SA împotriva COVID-19

Angajații „CET-Nord” SA au fost imunizați centralizat împotriva COVID-19. În cadrul Întreprinderii muncesc 449 de persoane, 302 dintre care și-au dat acordul și au fost vaccinați. Cu scopul asigurării securității sanitare în punctul medical al întreprinderii a fost amenajat un centru de vaccinare cu participarea medicilor din Centrul Medicilor de Familie Bălți.

Ținând cont de faptul că instituția este una de menire strategică pentru sectorul termoenergetic, iar angajații activează pe parcursul întregului an, „CET-Nord” SA în baza recomandărilor Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale și a Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale,  a solicitat Centrului Medicilor de Familie Bălți alocarea în regim prioritar a vaccinului pentru angajații întreprinderii.

Reapelul pentru a primi a doua doză de vaccin va începe la 14 iunie 2021. Actualmente campania de vaccinare reprezintă cea mai eficientă soluție pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. Astfel, după vaccinare, angajații „CET-Nord” SA, care pe parcursul verii vor fi antrenați în lucrările de reparație și deservire a sistemului de termoficare, vor putea continua activitatea în siguranță, deoarece riscurile de a dezvolta infecția coronavirală vor fi minime.

De la începutul pandemiei în cadrul „CET-Nord” SA s-au înregistrat 95 de cazuri de infectare  cu COVID-19, 65 de persoane pe parcursul anului 2020 și 30 în anul curent.