S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

Angajații „CET-Nord” SA au donat sânge

Mai mulți angajați ai întreprinderii „CET-Nord”  SA au dat curs apelului făcut de Centrul de Transfuzie din Bălți de a dona sânge. În incinta entității a fost amenajat un punct mobil de colectare unde angajații întreprinderii au beneficiat de toate condițiile necesare pentru donare. Potrivit lor, procedura de colectare a sângelui este una obișnuită și nu e dureroasă.

Pentru angajații „CET-Nord” SA a devenit deja o tradiție să participe la astfel de acțiuni. Anual în incinta întreprinderii sunt organizate campanii de colectare de sânge.

Potrivit administrației întreprinderii angajații entității au reacționat prompt la solicitarea Centrului de Transfuzie dând dovadă de responsabilitate socială și solidaritate față de cei care au nevoie de implicarea noastră.

De cealaltă parte, reprezentanții Centrului de Transfuzie Bălți au mulțumit angajaților companiei pentru deschidere și implicare, menționând faptul că sângele colectat va contribui semnificativ la asigurarea cu stocul necesar spitalele din Bălți. Potrivit reprezentanților Centrul de Transfuzie a Sângelui, stocul a fost completat cu pungi de sânge și plasmă a câte 470 ml fiecare, rezultat atins în doar câteva ore.