Cantina „CET-Nord” SA. O privire din interior

Cantina „CET-Nord” SA și-a deschis ușile pentru consumatori. Toți doritorii sunt așteptați de luni până vineri, între orele 11.00 și 14.00.

Cantina întreprinderii „CET-Nord” SA este situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 168, la stânga intrării centrale. În fiecare zi, această unitate de alimentație publică deservește 100-120 de clienți, printre care se numără atât angajați ai întreprinderii, cât și oameni care caută mâncare gustoasă și sănătoasă la un preț bun.

Mai mult, pe parcursul săptămânii locuitorii orașului Bălți pot beneficia și de serviciile de catering prestate de cantina CET-Nord. Printre clienții noștri care se bucură deja de acest serviciu este un lanț de farmacii din oraș.

Grija și respectul față de clienți sunt definite de controlul, în mai multe etape, a calității bucatelor preparate. Produsele sunt achiziționate din cele mai mari rețele de magazine din țară, fapt care vorbește despre certificarea și prospețimea lor. Bucatele sunt pregătite cu echipamente specializate, prelucrarea tacâmurilor și a vaselor trece printr-un ciclu complet de curățare sanitară. Cantina CET-Nord s-a făcut remarcată prin curățenia spațiilor, acuratețea personalului de serviciu și prețurile rezonabile.

Angajații cantinei, sub conducerea unui manager care are o experiență semnificativă în domeniul alimentației publice și 15 ani de experiență la această întreprindere, respectă principiile alimentației sănătoase la întocmirea meniului. Nici produsele semifinite și nici fast-food-ul nu-și au locul într-un meniu sănătos, în care se regăsesc zilnic mai multe feluri de salată, garnitură, primele feluri de mâncare precum și produse de patiserie proaspete, de casă.

De asemenea, cantina oferă servicii pentru diverse evenimente, cum ar fi: nunți mici, banchete, botezuri, înmormântări, pentru un număr de 20-60 de persoane.

E suficient să vizitați o singură dată cantina CET-Nord ca să deveniți un client fidel – poftă bună!

Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon 0231 53375.