S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Dacă doriți să deveniți parte a echipei „CET-Nord” SA, atunci trebuie să cunoașteți următoarele prevederi: 

Extras din REGULAMENTUL DE PROCES MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Procedura operațională RECRUTAREA, SELECȚIA ȘI ANGAJAREA PERSONALULUI ÎN CADRUL „CET-NORD” SA

Candidaţii interesaţi de posturile vacante pot expedia CV la următoarea adresă de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0 231 53357, 0 231 53310, 0 231 53557

La ora actuală, „CET-Nord” SA dispune de următoarele posturi vacante:

Defectoscopist la controlul nedestructiv

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de defectoscopist la controlul nedestructiv

Montator/montatoare echipamente la instalațiile de cazane cu abur

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Montator/montatoare echipamente la instalațiile de cazane cu abur.

Maistru în industria prelucrătoare (mentenanță rețele termice)

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Maistru în industria prelucrătoare (mentenanță rețele termice).

Maşinist/mașinistă la autoturnuri şi autoascensoare hidraulice

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Maşinist/mașinistă la autoturnuri şi autoascensoare hidraulice.

Muncitor auxiliar/muncitoare auxiliară

Societatea pe Acțiuni „CET-Nord” - entitate de interes public care prestează un serviciu social important de asigurare a municipiului Bălți cu agent termic - anunță competiție deschisă pentru poziția de Muncitor auxiliar/muncitoare auxiliară.