S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Compensații în sezonul de încălzire 2023-2024

Stimați consumatori,

Dorim să Vă aducem la cunoștință că, în cadrul sezonului de încălzire 2023-2024, toate categoriile de consumatori, inclusiv cei debranșați, vor beneficia de compensații în factura la energia termică, în conformitate cu categoria de vulnerabilitate energetică atribuită.

Este important să menționăm că doar persoanele care au depus cererea online disponibilă pe pagina web: https://compensatii.gov.md/ro, vor primi compensațiile corespunzătoare.

Compensațiile sunt acordate din Fondul de reducere a vulnerabilității energetice, finanțat prin contribuții ale bugetului de stat, Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii și altor parteneri de dezvoltare.

Programul „Ajutor la contor”, lansat în octombrie 2022, continuă și în acest an pentru a atenua impactul creșterii tarifelor la resursele energetice. Guvernul va oferi compensații în factura la gaze naturale, energie termică și electrică, inclusiv o plată monetară pentru gospodăriile care se încălzesc cu lemne sau cărbuni.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați linkul oficial: https://compensatii.gov.md/ro.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

 

Urmăriți-ne și pe LinkedIn: https://md.linkedin.com/company/cet-nord... și Facebook: https://www.facebook.com/CETNordSA/ pentru informații din prima sursă.