S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

O sesiune de informare pentru Asociațiile de locatari din municipiul Bălți, cu participarea CNED

În data de 02 mai 2024, la sediul CET-Nord, Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) a desfășurat ședința de informare și consultare a reprezentanților Asociațiilor de locatari din municipiul Bălți privind auditurile energetice și finanțarea măsurilor de eficiență energetică.

 Participanții au manifestat un interes sporit față de subiectele abordate și s-au implicat activ în discuții.

În cadrul întâlnirii, Ion Muntean, Director CNED, a oferit detalii complete privind procedura de aplicare a Apelului pentru identificarea asociațiilor care vor beneficia de asistență tehnică gratuită pentru elaborarea Auditurilor Energetice, precum și despre oportunitățile de finanțare a măsurilor de eficiență energetică disponibile prin intermediul Fondului de Eficiență Energetică în sectorul Rezidențial din Republica Moldova (FEERM).

Au fost punctate câteva beneficii principale. Renovarea energetică a locuințelor:

- crește eficiența energetică a blocului locativ și reduce consumul de energie;

- diminuează facturile la energie, aducând economii semnificative pe termen lung;

- îmbunătățește nivelul de confort și calitatea vieții locatarilor;

- reduce emisiile de gaze cu efect de seră, contribuind la protejarea mediului înconjurător;

-  crește valoarea proprietății, făcând-o mai atractivă pe piață.

Încurajăm Asociațiile de locatari să participe în cadrul Apelului și să beneficieze de oportunitățile oferite. Consultați condițiile https://t.ly/Du0OQ și depuneți dosarele până la 15 mai 2024.

Pentru informații și detalii ne puteți contacta la numerele de telefon: +373 231 91000, +373 22 499 444, ext. 4, sau ne puteți scrie la adresele de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CNED_Sedinta_1.jpg 
CNED_Sedinta_3.jpg 
CNED_Sedinta_4.jpg 
CNED_Sedinta_5.jpg 
CNED_Sedinta_7.jpg