S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Echipa CET-Nord a împărtășit bunele practici cu întreprinderile grupului Premier Energy în Republica Moldova

S.A. „CET-Nord” a găzduit miercuri vizita de documentare a reprezentanților grupului Premier Energy în Republica Moldova și a acționarilor cehi EMMA Capital.

Scopul principal al acestei întâlniri a fost prezentarea experienței acumulate în operațiunile zilnice ale stației termice din municipiul Bălți, evidențiind punctele forte ale motoarelor cu ardere internă, instalate la CET-Nord în procesul de modernizare, în anul 2019, și bunele practici în mentenanța și întreținerea centralei termo-electrice. Discuția a avut loc în contextul inițiativei grupului Premier Energy de a construi o stație similară, cu o capacitate de 40-60 MW, în suburbia municipiului Chișinău.

Echipa CET-Nord a fost încântată să împărtășească viziunea și valorile corporative ale întreprinderii. „Suntem încrezători că această întâlnire va conduce la o colaborare mai strânsă și la dezvoltarea unor soluții inovatoare pentru beneficiul clienților noștri și al comunității în ansamblu. Ne bucurăm să fim parte a acestui schimb constructiv de bune practici în vederea atingerii obiectivelor de sustenabilitate și eficiență energetică”, a declarat directorul CET-Nord, Marian Brînza.

 
 
Schimb de experiență 2