S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

"CET-Nord” SA relansează concursul de poezie, desen, fotografie și film

În parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Direcția Învățământ Tineret și Sport, Primăria Bălți, „CET-Nord” SA relansează concursul de poezie, desen/fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”, la care pot participa toți elevii claselor VII-XII din școlile din Bălți, dar și discipolii colegiilor și școlilor profesionale din oraș. 

Începând cu 20 octombrie și până la data de 30 noiembrie 2020 participanții pot expedia lucrările la sediul întreprinderii. Detalii găsiți în regulamentul cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului

În cea de-a II-a etapă a concursului lansat de „CET-Nord” SA  nu vor fi desfășurate excursii pe teritoriul întreprinderii, în schimb vă vom pune la dispoziție materiale video din care puteți afla mai multe informații despre activitatea entității.

https://www.youtube.com/watch?v=_UR2_gcm_jQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PFPweeyYluE&feature=youtu.be 

https://www.youtube.com/watch?v=c19ASW_3Wb4&feature=youtu.be 

Concursul va avea trei categorii/secțiuni:  

  • proză/poezii; 
  • fotografii/desene/caricaturi; 
  • spoturi video/animații. 

Autorii celor mai bune lucrări, de la fiecare categorie de concurs, vor fi premiați:

  • locul I – 1500 de lei;
  • locul II – 1000 de lei;
  • locul III- 500 de lei.

Lucrările participanților se vor expedia la sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 30 noiembrie 2020, ora 17.00.

Pentru informații suplimentare apelați la numerele de telefon: 0231 53553.