S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Prevenirea și combaterea violenței pe bază de gen și hărțuirii sexuale la locul de muncă

S.A. „CET-Nord” se alătură campaniei globale de 16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen.

Hărțuirea sexuală și violența în bază de gen are un impact deosebit de negativ la locul de muncă și conduce la numeroase consecințe ce afectează atât sănătatea mintală a victimei, cât și procesul de muncă. În acest sens, prin intermediul Proiectului Securitatea Energetică a Republicii Moldova și cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională, S.A. „CET-Nord” a elaborat și pus în aplicare Politica privind prevenirea și combaterea violenței pe bază de gen și hărțuirii sexuale la locul de muncă.

Optăm pentru un loc de muncă prietenos și ne bucurăm de faptul că, nici până acum nu am înregistrat cazuri de violență sau hărțuire. Totuși, suntem conștienți de riscuri și întreprindem toate măsurile necesare de prevenire. „Politica va ajuta instituția noastră să educe angajații și să construiască o cultură în care hărțuirea sexuală nu este tolerată” a subliniat Dorina Scutari, șefa secției în domeniul resurselor umane a S.A. „CET-Nord.

Violența în bază de gen poate fi prevenită și trebuie să înceteze acum.

 Urmăriți-ne și pe LinkedIn: https://md.linkedin.com/company/cet-nord... și Facebook: https://www.facebook.com/CETNordSA/ pentru informații din prima sursă.