S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Un nou consumator racordat la încălzire centralizată

Încă un agent economic din mun. Bălți  s-a racordat la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Spălătoria auto din strada Ivano Franco a fost conectată la sistemul de termoficare centralizată cu instalarea unui Punct Termic Individual, care asigură independență, un consum eficient, optimizat de energie termică pentru încălzirea încăperilor și prepararea apei calde.

Soluțiile de termoficare moderne implementate de „CET-Nord” SA oferă multiple avantaje consumatorilor săi: calitate și continuitate în furnizarea energiei termice pentru încălzirea apei și a încăperilor, siguranță, independență, costuri mai mici de întreținere a sistemului de încălzire.

Conectarea consumatorilor noncasnici la serviciile de termoficare centralizată reprezintă o dovadă a încrederii lor în calitatea, eficiența și siguranța serviciilor prestate de întreprindere.

Tehnologiile moderne, pe lângă faptul că oferă independență totală în consum, sunt mai rentabile și mai prietenoase mediului, întrucât cogenerarea asigură cel mai înalt randament de ardere a gazelor naturale  și exclud factorul de poluare la locul de consum a energiei termice.

 „CET-Nord” SA recepționează și examinează în termeni restrânși solicitările de racordare la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică, stabilește modalitățile, termenii de realizare și acordă suportul necesar pentru montarea sistemului de încălzire.

Pentru informații suplimentare apelați la numărul de telefon 0231 91 000.