S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Câștigătorii concursului lansat de „CET-Nord” SA au fost premiați

„CET-Nord” SA a făcut totalurile concursului „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie” lansat la 1 februarie 2020  și a premiat câștigătorii.

La categoria proză/poezii a concursului câștigători au fost desemnați: Nicoleta Trocin, Liceul Teoretic Republican „Ion Creangă” din Bălți, Punga Alina, Liceul Teoretic ‚,Mihai Eminescu’’, Covalciuc Galina, L.T. "B.P. Hașdeu".

La categoria desen/fotografie a concursului cu genericul „Încălzire centralizată  modernă – eficiență, siguranță și ecologie” câștigătorii sunt: Anastasia Boico, Ecaterina Zastavnețchi și Polina Cravcenco, Școala de Arte Plastice pentru Copii.

La categoria film a concursului cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie” au fost premiați: Adrian Cebotari, Liceul Teoretic „B.P. Hașdeu”, Dana Buhati, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” și Petru-Pavel Balan, Colegiul Feroviar din Bălți.

Conducerea întreprinderii a mulțumit participanților la concurs și i-a îndemnat să se informeze cu regularitate despre activitatea „CET-Nord” SA de pe pagina web a instituției și de pe conturile rețelelor de socializare.

În cadrul concursului lansat de „CET-Nord” SA în parteneriat cu Direcția Învățământ, Tineret și Sport din cadrul Primăriei Bălți și  Ministerul Educației, Culturii și Cercetării au participat 62 de elevi și studenți care își fac studiile în instituțiile de învățământ din municipiu.