S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Noutăți

Consumatorii „CET-Nord” SA pot cere să fie conectați la căldură

Locuitorii din Bălți își pot conecta locuințele la agentul termic. După mai bine de două decenii, în rezultatul unui amplu proces de modernizare, „CET-Nord” SA a recăpătat posibilitatea de a livra energia termică la necesitatea consumatorului, independent de prevederile Regulamentului ANRE cu privire la începerea sezonului de încălzire și în lipsa unei dispoziții din partea autorităților locale în acest sens.

Totodată, comunicăm că furnizorul de căldură a inițiat deja procedura de conectare a consumatorilor la sistemul centralizat de termoficare, potrivit dispoziției Primarului din 15 octombrie.

Energia termică va fi livrată în grădinițele, școlile și instituțiile medicale din 16 octombrie.

Gestionarii fondului locativ pot solicita livrarea agentului termic către consumatori printr-o cerere depusă la furnizorul de căldură. Specialiștii noștri vor întreprinde toate măsurile pentru a începe livrarea căldurii imediat ce va exista o cerere în acest sens.

„CET-Nord” SA asigură cu energie termică peste 32000 de consumatori, 35 de școli, 22 de grădinițe, 9 instituții medicale și 475 de agenți economici din Bălți.

Pentru detalii sunați la Call Centru „CET-Nord” SA, la numărul 231 91000.