S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Activități

Ședințe organizatorice, pentru a face o totalizare a activității Comisiei de Femei

Membrele Comisiei de Femei a FS „Sindenergo”, angajate din întreprinderile Termoelectrica S.A. „Moldelectrica”, S.A. „RED-Nord”, S.A. „CET-Nord”, „Nodul Hidroenergetic Costești” și „Inteh”, s-au întrunit în data de 6 martie, în cadrul unei ședințe organizatorice, pentru a face o totalizare a activității Comisiei de Femei în anul 2023 și pentru a planifica obiectivele pentru anul curent.

Una dintre prioritățile pentru 2024 este organizarea unei campanii de conștientizare și informare a femeilor despre importanța măsurilor de prevenire și diagnosticare precoce a cancerului. Depistarea bolii în stadii tardive rămâne principala cauză a mortalității în țara noastră.

Participantele au propus tematici pentru activitățile de instruire din acest an și au solicitat ca acestea să fie desfășurate inclusiv în cadrul întreprinderilor, pentru a implica un număr cât mai mare de membri de sindicat.

De asemenea, membrele Comisiei de Femei și contabilele organizațiilor sindicale primare au participat la o sesiune de formare privind comunicarea eficientă, susținută de doamna Elena Anton, șefa Departamentului Organizare, Educație și Informare a CNSM.

Președinta FS „Sindenergo”, Victoria Niță, a subliniat importanța comunicării eficiente într-o organizație, fapt care contribuie la consolidarea echipei, clarificarea neînțelegerilor și găsirea soluțiilor acceptabile pentru toți cei implicați, promovând astfel o cultură organizațională sănătoasă.

 
Comisia_de_Femei_2.jpg 
Comisia_de_Femei_3.jpg 
Comisia_de_Femei_4.jpg