S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Activități

Tinerii membri de sindicat – imaginea și viitorul FS Sindenergo

40 de membri de sindicat din cadrul S.A. „CET-Nord” și altor întreprinderi din sectorul energetic au participat la Forumul II al tineretului „Tinerii membri de sindicat – imaginea și viitorul FS Sindenergo”.

În prima zi a forumului, Olesea Guzun, psiholog, formator de nivel national a oferit participanților cunoștințe referitor la următoatele subiecte:

-,,Rolul emoțiilor în activitatea și performanța profesională”;
-,,Stresul: identificarea și gestionarea provocărilor emoționale”;
-,,Arderea profesionala: strategii de prevenire a acesteia”.
În cadrul sesiunii s-a pus accent în special pe importanța conștientizării propriei stări emoționale și a nevoilor personale, fapt care contribuie nu doar la creșterea satisfacției personale, dar și profesionale.
 
În cea de a doua zi a forumului, Eugeniu Covrig, șeful Departamentului juridic al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, a familiarizat participanții cu aspecte teoretice în domeniul raporturilor de muncă, în special cu cele din activitatea sindcială menite să protejeze salariații – membri de sindicat.
 
Participanții au manifestat interes față de tematicile agendei și au participat activ atât la partea teoretică a forumului, cât și la activitățile practice – lucrul în grup.
 
Forum Sindenergo 2
 
 
Forum Sindenergo 3