CET-Nord SA
0231 91-000

Activități

Cadouri pentru elevii din clasa întâi

A devenit o tradiție ca Federația Sindicală a Lucrătorilor din Energetică „SINDENERGO” de comun cu conducerea Organizației Sindicale primare a „CET-Nord” SA să felicite anual copiii membrilor de sindicat, care pleacă la 1 septembrie în clasa întâi. Școlarilor la început de drum li se oferă rechizite școlare, caiete, stilouri, creioane, carioci, albume de desen, hârtie colorată. Anul acesta,  zeci de copii au fost felicitați și au primit daruri la sărbătoarea primului sunet.

Potrivit lui Serghei Macarov, președintele organizației sindicale „CET-Nord” SA, este o tradiție pentru Federația Sindicală a Lucrătorilor din Energetică „SINDENERGO” ca în fiecare an, la sfârșitul verii, să susțină primii pași ai acestor copii în viața lor de elev. Membrii Organizației Sindicale Primare a  întreprinderii la fel au ținut să felicite toți copiii care anul acesta vor păși pentru prima dată pragul în „Lumea Cunoștințelor” și le dorește un început bun, sănătate, sete de carte și numai note bune.

Mai mult, membrii OSP „CET-Nord” SA care au copii în clasa I au primit și câte un ajutor financiar din fondurile Organizației primare pentru a-și pregăti micuții pentru școală.