CET-Nord SA
0231 91-000

Activități

Serghei Macarov a fost ales președintele OSP „CET-Nord” SA

Organizația Sindicală Primară „CET-Nord” SA are un nou președinte. În cadrul conferinței OSP, care a avut loc pe 14 august 2020, în această funcție a fost ales Serghei Macarov, directorul tehnic-adjunct al întreprinderii.  

Pentru investirea în funcție a lui Serghei Macarov au votat majoritatea membrilor OSP „CET-Nord” SA prezenți la acest eveniment. Macarov a fost ales în acestă funcție pentru o perioadă de cinci ani (2020-2025).

Noul președinte al OSP CET-Nord SA a menționat că intenționează să colaboreze strâns cu  Federația Națională a Sindicatelor, cu administrația întreprinderii și cu membrii Organizației Sindicală Primară „CET-Nord” SA. Serghei Macarov a declarat că va depune efort în vederea îmbunătățirii condițiilor de muncă de la întreprinderile din domeniu, majorării salariilor, îmbunătățirii aspectelor ce se referă la securitatea și sănătatea în muncă, apărării drepturilor și intereselor membrilor de sindicat în instanțele de judecată. Totodată, Serghei Macarov a mai menționat că va contribui activ la organizarea și desfășurarea activitaților menite să consolideze relația dintre membrii colectivului de muncă „CET-Nord” SA.

Conform ordinii de zi, delegații la conferință au audiat raportul de activitate al organizației pentru anii 2015-2020, prezentat de Tudor Patîcinschi, cel care a deținut funcția de președinte al  OSP „CET-Nord” SA în această perioadă.

Totodată, în cadrul conferinței OSP 2020 au fost aleși și membrii Comitetului Sindical și ai  Comisiei de Revizie și Control.

Procesul verbal a celei de a VI Conferință a organizației primare Sindicale „CET-Nord” SA