Сentrul de presă

Ei au avut ocazia să înțeleagă mai bine ce presupune munca din cadrul „CET-Nord”. Totodată elevii au avut parte de un tur ghidat prin stație și au putut urmări cum se operează cu procesul de producere și livrare a energiei termice.

Atât elevii cât și profesorii lor au menționat că vizita a fost o experiență utilă, din care au avut ce învăța.

Tinerii au fost îndemnați să participe la concursul de poezie, desen/fotografie și film cu genericul „Încălzire centralizată modernă – eficiență, siguranță și ecologie”, lansat de CET-Nord la 1 februarie. Lucrările participanților pot fi expediate la sediul „CET-Nord” SA de pe str. Ştefan cel Mare, 168 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până în data de 15 aprilie 2020, ora 17.00.

Concursul va avea trei categorii/secțiuni:

- proză/poezii;

- fotografii/desene/caricaturi;

- spoturi video/animații.

Lucrările vor fi apreciate de un juriu profesionist, din componența căruia vor face parte reprezentanți ai Direcției Învățământ Tineret și Sport, Primăria Bălți, „CET-Nord” SA, dar și vizitatorii paginii de Facebook a întreprinderii. Învingătorii vor fi premiați cu mențiuni și cadouri din partea „CET-Nord” SA.

În etapa finală a concursului toate lucrările elevilor vor fi expuse în cadrul premierii festive. Totodată, va fi creată și o galerie on-line a lucrărilor, care va fi plasată atât pe site-ul întreprinderii, www.cet-nord.md, cât și pe pagina de Facebook a instituției. Cele mai interesante și ingenioase lucrări vor fi selectate, ca material ilustrativ, pentru diverse proiecte: bannere, materiale promoționale, felicitări de Ziua Profesională.

Totodată pe parcursul anului 2020 „CET-Nord” a preconizat să desfășoare mai multe campanii de informare, cu scopul de a familiariza locuitorii orașului cu proiectele pe care le desfășoară întreprinderea și pentru a motiva tinerii specialiști să aleagă o meserie în sectorul termoenergetic.

FaLang translation system by Faboba