CET-Nord SA
0231 91-000

Сentrul de presă

Dacă e să comparăm sezonul de încălzire de până la eficientizare și după ce au fost efectuate aceste lucrări vedem că consumul de energie termică s-a redus cu 33%, în timp ce în apartamentele care au instalată încălzire autonomă potrivit estimărilor consumul de gaze naturale a crescut cu 27 la sută.
Datele statistice arată că un rol esenţial în economisirea agentului termic îl are izolarea pereţilor locuinţei. Locatarii din str. Suceava 14A, au reuşit să economisească 33 la sută din factura la încălzire, deşi doar jumătate din locatarii acestui bloc au izolat pereţii exteriori. Dacă toţi locatarii ar fi făcut aceste lucrări, atunci proprietarii de apartamente ar fi economisit până la 50% din factură.
Totodată locuitorii din blocul de pe str. Suceava 14 A conectaţi la sistemul de distribuţie pe orizontală, al „CET-Nord”, plătesc pentru apa caldă livrata la robinet, de 2 ori mai puţin decât cei care au boiler electric.
Datele statistice arată că consumatorii conectați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică al „CET- Nord” achită pentru prepararea 1 m3 de apă caldă aproximativ 50 de lei, pe când costul pentru prepararea 1m3 de apă caldă de un boiler electric este în medie de 120 lei.
1 m3 de apă caldă preparat de CET-Nord – 49,53 lei
1 m3 de apă caldă preparat de un boiler – 129,32 lei
Locatarii din str. Suceava 14A, deja se bucură de servicii moderne de livrare a energie termice şi economii esențiale la factura pentru căldură. Despre cum puteți avea parte de aceste beneficii aflați la la specialiștii noștri. Veniți la „CET-Nord” pentru a primi mai multe informații despre ofertă.

FaLang translation system by Faboba