S.A. „CET-Nord”
0231 91-000

Новости

S.A. „CET-Nord” promoveaza integritatea în toate tranzacțiile și relațiile de afaceri

S.A. „CET-Nord” a desfășurat astăzi o instruire privind integritatea și prevenirea corupției pentru angajați. Evenimentul a fost condus de domnul Ion Pruteanu, șef direcție educație anticorupție a Centrului Național Anticorupție, și a avut ca scop consolidarea climatului de integritate instituțională și profesională.

Printre subiectele abordate s-au numărat măsurile de asigurare a integrității profesionale și instituționale, institutul avertizorului de integritate și mecanismele de sesizare a CNA. Această inițiativă este în conformitate cu legislația anti-mită în vigoare și documentele Sistemului de management anti-mită.

De asemenea, a fost prezentată noua platformă http://relawed.cna.md/ a CNA, care permite oricărei persoane fizice sau juridice să raporteze actele normative deficiente sau interpretabile, inclusiv anonim, care au generat sau pot genera acte de corupție, abuzuri sau alte ilegalități.

S.A. „CET-Nord” se angajează să promoveze integritatea în toate tranzacțiile și relațiile de afaceri și implementează sisteme eficiente pentru a contracara mita. Societatea a fost certificată conform standardului ISO 37001:2016 - Sisteme de management anti-mită în 2021, reafirmându-și angajamentul să combată și să prevină corupția.

În recunoașterea acestui angajament, S.A. „CET-Nord” a fost distinsă cu Premiul Integrității în cadrul concursului „Marca comercială a anului 2022”.

Pentru mai multe detalii despre angajamentul de integritate, vă invităm să accesați linkul: https://cet-nord.md/ro/anti-corruption/angajament-de-integritate

 

Anti mit 3

 

Anti mit 1