Ședință de informare a Asociațiilor de locatari

CNED_908x598.jpg

S.A. „CET-Nord”, în parteneriat cu Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED), invită reprezentanții Asociațiilor de locatari din municipiul Bălți la o ședință de informare și consultare cu privire la Apelul pentru identificarea asociațiilor care vor beneficia de asistență tehnică gratuită la elaborarea Auditurilor Energetice și oportunitățile de finanțare a măsurilor de eficiență energetică disponibile prin intermediul Fondului de Eficiență Energetică în sectorul Rezidențial din Republica Moldova (FEERM).

În cadrul acestor întâlniri, vom oferi detalii despre procedura de aplicare la Apel, precum și despre conceptul, componentele și activitățile principale ale FEERM.

Mai multe detalii aferente Apelului găsiți aici https://t.ly/z5pta
Pentru orice informații suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: +373 231 91000, +373 22 499 444, ext. 4,
sau să ne scrieți la adresele de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Vă mulțumim pentru interesul și implicarea dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la ședință.